Home » Efficiënt Afslanken

EFFICIËNT EN SNEL AFSLANKEN

Efficiënt & snel afslanken

SNEL AFSLANKEN

Snel afslanken en efficiënt afslanken is in theorie eenvoudig: als je minder calorieën inneemt dan je lichaam nodig heeft vermager je, want dan gaat je lichaam de nodige energie uit de overtollige vetreserves halen, maar in de praktijk is het vaak niet zo vanzelfsprekend en gemakkelijk: elke dag zit vol verleidingen! Je moet vasthouden aan een bepaald eetpatroon, voldoende bewegen, enz. We willen allemaal wel snel afslanken: een paar kilo minder, plaatselijk verstrakken of gewoon weer fit in ‘t leven staan! Maar het ene lichaam is nu éénmaal het andere niet, niet iedereen boekt evenveel resultaat met sport en bewegen.

Waarschijnlijk heb je al meermaals geprobeerd om te sporten of om zware crashdiëten te volgen, maar niets lijkt te helpen. Snel afslanken en fit worden en lijken vaak een onmogelijke opdracht. Het bereiken en vasthouden van een gezond en evenwichtig levenspatroon kan best moeilijk zijn, daarom is een professionele begeleiding zo belangrijk wanneer je wilt afslanken. Bij gezondheidsplaza vind je complete afslankpakketten die samengesteld zijn door ervaren professionals en waar je blijvend resultaat mee kan boeken!

 

 

JOJO-EFFECT

Nog snel even een crashdieet inplannen om die laatste kilo’s weg te krijgen voor de zomer is nooit een goed idee. Meer zelfs, efficiënt afslanken doe je maar beter op een verantwoorde en gezonde manier, een crashdieet levert meestal het omgekeerde resultaat op.

Een streng dieet leidt vaak tot het welbekende jojo-effect. Gedurende het dieet val je snel af, maar wanneer je je normale voedingspatroon van voorheen weer opneemt komen de kilo’s er heel snel weer bij, meestal nog veel sneller dan dat ze verdwenen zijn. Het gevolg hiervan is dat men opnieuw gaat diëten, vervolgens terug bijkomen, opnieuw diëten,… en zo verval je in het jojo-effect.

 

 

GEZONDHEIDSRISICO'S

Mensen met een overgewicht hebben een veel hogere kans om geconfronteerd te worden kwalen dan slanke mensen. Kankers, hart- en vaatziekten, suikerziekte zijn enkele voorbeelden van ziekten. Te veel vet en vooral buikvet en orgaanvet, dat ook gekend is als visceraal vet, kan erg schadelijk zijn voor onze gezondheid en zorgt dus voor gezondheidsrisico's. Het staat rechtstreeks in verband met te hoge cholesterol, kanker, hart- en vaatziekten, diabetes type 2, een te hoge bloeddruk. Een gezonde levensstijl en minder overtollige vetten kunnen al een heel groot verschil maken en de gezondheidsrisico's aanzienlijk verlagen.

 

 

BUIKVET

Overtollig vet gaat vaak als eerste rondom je buik zitten, kruipt dan richting je heupen naar je billen en bovenbenen.
Buikvet is heel hardnekkig en ongetwijfeld de grootste ergernis van vele mannen en vrouwen, buikvet is meestal het voornaamste probleem op het gebied van afvallen en overgewicht waar mensen mee geconfronteerd worden. Je voelt je onzeker, onaantrekkelijk en niet meer lekker in je vel.

De voornaamste oorzaken van buikvet zijn ongetwijfeld ongezonde voeding en te weinig beweging, maar ook andere slechte gewoontes zoals roken en drinken, een stressvol bestaan en teveel cholesterol kunnen ervoor zorgen dat buikvet makkelijker wordt opgeslagen. Het is dus absoluut noodzakelijk een gezondere levensstijl te onderhouden als je snel wil afslanken.

Snel afslanken, maar vooral efficiënt afslanken zijn vaak niet eenvoudig als je te kampen hebt met overtollig buikvet, daarom is het altijd beter je te laten begeleiden door ervaren deskundigen. De afslankpakketten hieronder zijn samengesteld door professionals die al heel wat ervaring hebben op het gebied van efficiënt en snel afslanken met blijvend resultaat.

                              DE AFSLANK RECEPTENBIJBEL

DE KETO-REVOLUTIE

Het Ketogeen dieet of Ketodieet in het kort is de laatste “hype” in Amerika als het gaat om snel vet verliezen. Talloze studies hebben aangetoond dat het Ketodieet een effectieve en snelle manier is om gewicht te verliezen en buikvet te verbranden zonder dat je calorieën hoeft te tellen.

KOOLHYDRAATARM-50-Dagen-Programma

Wil jij tot twee kilo per week verliezen zonder jezelf suf te sporten of uit te hongeren? Dan is het koolhydraatarm 50 dagen programma precies waar je naar op zoek bent. 

Volg onze heerlijke kha recepten en activeer je vetverbranding.

Start met afvallen op plaatsen waar je lichaam normaal zo makkelijk vet opslaat, namelijk je buik, billen en benen.  

Compleet Anti Cellulite Pakket

Boek verbluffend resultaat in 9 dagen met het Laser-Target systeem!