Home » Dieet Recepten

 DIEET RECEPTEN

Dieet recepten

Wil je graag enkele kilootjes verliezen zonder een hongergevoel en zonder te moeten inboeten aan lekker eten of ben je op zoek naar gezonde dieet recepten die snel en makkelijk te maken zijn? Of je nu op zoek bent naar inspiratie of een recept voor een snelle maaltijd, een gezonde lunch of heerlijke desserts: we hebben recepten waar je zeker blij van wordt!

 

Ben je nu een ervaren keukenprins(es) of nog maar een beginner in de keuken, er zijn altijd wel dieet recepten die iedereen kan bereiden. Deze recepten variëren van een stevig ontbijt tot overheerlijke desserts. Elk recept, waarvan het water je in de mond zal lopen, geven je langer een verzadigd gevoel en helpen je om meer (buik)vet te verliezen.

Een vermageringsdieet is eerst en vooral bedoeld om lichaamsgewicht te verliezen. Bij een degelijk vermageringsdieet wordt gekozen voor gezonde voedingsmiddelen die arm zijn aan calorieën, vetten en suikers. Het geheim achter een goed dieet recept is dat het arm is aan calorieën en rijk is aan essentiële voedingsstoffen.

VOORGOED VERMAGEREN ZONDER JOJO-EFFECT?

Veel mensen wagen zich aan een drastisch dieet of een crashdieet, dit kan handig zijn om op de korte termijn een paar kilo kwijt te raken om weer terug in die ene broek te passen. Deze vorm van diëten is ongezond en op langere termijn onmogelijk om vol te houden, wanneer je je normale eetpatroon weer opneemt zitten die kilo’s er in een mum van tijd weer aan.

Het is veel verstandiger om op een gezonde manier af te vallen, zo zal je zien dat die kilo’s nu wel weg blijven. Het duurt alleen wat langer maar je zal er wel blijvend resultaat mee boeken zonder jojo-effect.

Wanneer je vastbesloten bent om gezond te vermageren, zal je merken dat afvallen ook op een leuke en lekkere manier kan, door onderstaande tips & tricks met dieet recepten toe te passen in je dagelijks leven.

HET RECEPTEN AFSLANKPLAN

AFSLANK RECEPTENBIJBEL

DASH-DIEET

Het DASH Dieet is gezond en lekker, het is een gebalanceerd en gezonde vorm van diëten waarbij je vooral fruit, groenten, granen, mager vlees en noten eet. De belangrijkste speerpunten van het dieet bestaat uit: kleine porties eten en gevarieerd eten.

101 KETO RECEPTEN

Het Ketogeen dieet of Ketodieet in het kort is de laatste “hype” in Amerika als het gaat om snel vet verliezen.
Talloze studies hebben aangetoond dat het Ketodieet een effectieve en snelle manier is om gewicht te verliezen en buikvet te verbranden zonder dat je calorieën hoeft te tellen.
101 Keto Recepten is hét meest complete Keto receptenboek om het ketodieet te volgen.